Escola Bressol Yoni

L'escola

OBJECTIUS DE L’ESCOLA

Des dels primers dies de vida es potència el desenvolupament dels infants en tots els seus àmbits, físic, emocional, cognitiu i comunicatiu mitjançant diferents estratègies i metodologies alhora que també atenem les seves necessitats bàsiques; alimentació, descans, higiene i moviment, donant els instruments necessaris en els seus primers passos cap a la seva autonomia.

Espai familiar

Comunicació amb les famílies

La família i l’Escola han de col·laborar de manera activa en la formació dels infants. Pensem que és imprescindible i necessari un contacte entre famílies i educadors. El nen petit és extremadament sensible al tipus de relació, que s’estableix entre les persones que tenen cura d’ell.

  • Apostem per una escola oberta on els pares i mares tinguin accés directe amb la mateixa aula i educadora a qualsevol moment del dia.
  • Apostem per una comunicació directa i constant mitjançant diferents canals, e-mail, agendes, notes, telèfon, reunions…

Voleu visitar-nos i veure els nostres espais plens de creativitat? Envieu-nos un email i prepareu-vos per una visita plena de sorpreses a l'Escola Bressol Yoni.

Els cors petits i grans són benvinguts!