Escola Bressol Yoni

EXPERIÈNCIA, INNOVACIÓ I NENS FELIÇOS

Treballem utilitzant el joc, les cançons i la curiositat innata dels menuts perquè aprenguin a observar, descobrir, raonar, memoritzar i, entre altres coses, s’ho passin d’allò més bé!

A on la curiositat coneix la creativitat

Descobreix l'aventura educativa a l'Escola Bressol Yoni

Més sobre què fem i com ho fem

MÉTODE D'APRENENTATGE

L’escola Bressol Yoni és una escola que ofereix als infants des dels 4 mesos a 3 anys, la possibilitat de relacionar-se conviure i créixer amb altres nens i nenes i adults, tot jugant, descobrint, investigant i aprenent en un ambient de seguretat i confiança.
Es parteix del convenciment que cada infant és únic i irrepetible capaç de comunicar, organitzar, investigar i relacionar-se, que evoluciona constantment.
Es potència un desenvolupament positiu així com els aprenentatges significatius mitjançant l’activitat pròpia de cada infant, el joc l’observació directa, la manipulació i l’experimentació.
Es fomenta l’autoestima, el respecte per un mateix, la seguretat, la solidaritat, la cooperació i el respecte a l’entorn i als altres.

 
a l'escola

L'EQUIP EDUCATIU

A les aules hi ha una tutora per classe i a l’escola tenim educadores de suport per tal de poder programar activitats elaborades i garantir la cura i assistència als infants.

L’equip educatiu de l’escola està compost per tècniques en educació infantil, mestres especialistes en educació infantil i una directora, a més treballem en contacte amb un equip psicopedagògic que dona suport i recursos tant a l’equip educatiu com també a les famílies.

Tot el personal de la nostra escola rep una formació continuada a través de cursos, seminaris i tallers.

RACONS

ELS NOSTRES ESPAIS

Classe de psicomotricitat

El pati

Les classes

L'hort de l'escola

Els animalets

El menjador

OBJECTIUS DE L’ESCOLA

MÈTODE D'APRENENTATGE

Des dels primers dies de vida es potència el desenvolupament dels infants en tots els seus àmbits, físic, emocional, cognitiu i comunicatiu mitjançant diferents estratègies i metodologies alhora que també atenem les seves necessitats bàsiques; alimentació, descans, higiene i moviment, donant els instruments necessaris en els seus primers passos cap a la seva autonomia.

Voleu un tastet de les nostres rialles i espais plens de creativitat? Envieu-nos un email i prepareu-vos per una visita plena de sorpreses a l'Escola Bressol Yoni.

Els cors petits i grans són benvinguts!